сервер Mazeda Networks CS:GO PUB #2 103.60.172.72:27016

connect 103.60.172.72:27016

рејтинг 27

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
19
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн