сервер Counter-Strike 94.177.235.251:27010

connect 94.177.235.251:27010

рејтинг 857

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
30
30
30
30
30
0
30
30
30
30
30
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
30
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор