сервер CS-GO mod 21+ 91.211.247.8:27015

connect 91.211.247.8:27015

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
6
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн