сервер Cs.GamePower.Ro | OLD SCHOOL ツ 89.40.104.5:27015

connect 89.40.104.5:27015

рејтинг 123

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
2
3
5
5
2
0
8
4
2
2
2
0
2
2
2
2
2
2
0
4
2
4
8
8
играчите износ
8
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
254
12:01
2.
21
53:28
3.
20
1:32:46
4.
17
38:29
5.
16
23:45
6.
16
1:09:24
7.
15
55:33
8.
14
1:33:11
9.
10
06:54
10.
6
07:38
12.
5
57:40
13.
3
18:19
14.
3
11:14
15.
3
02:40
17.
2
31:24
18.
2
53:50
19.
1
02:58
20.
1
08:46
22.
1
41:10
25.
0
1:39:16
26.
0
00:53
27.
0
01:18
28.
0
11:02
29.
0
07:19
30.
0
05:12
31.
0
08:50
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?