сервер MIX2.GOLDSTARS.RO www.goldstars.ro 89.34.25.50:27015

connect 89.34.25.50:27015

рејтинг 27

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
1
1
0
1
4
1
0
0
играчите износ
0
/
14
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
2.
45
42:22
3.
42
42:20
4.
35
1:02:53
5.
21
1:35:17
6.
17
29:12
8.
15
17:35
9.
15
13:49
11.
14
2:02:28
12.
14
05:35
13.
13
38:45
14.
13
1:39:46
15.
11
37:15
16.
11
1:34:01
17.
11
20:17
18.
10
26:36
19.
10
34:41
20.
10
07:38
21.
10
1:21:32
24.
9
06:10
25.
8
1:04:21
27.
8
12:20
28.
7
40:44
29.
7
07:54
30.
7
23:27
31.
7
1:27:09
32.
6
38:02
33.
6
21:32
34.
6
11:38
35.
6
27:32
36.
5
42:05
37.
5
38:05
38.
5
41:14
39.
5
24:43
40.
5
59:28
Погледни целосна врвот на листата играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?