сервер <B> .::SVIDA:HLDM::. Kiev|Ukraine 24/7 89.252.12.146:27015

connect 89.252.12.146:27015

рејтинг 336

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
12
12
12
0
12
12
12
12
0
12
12
12
12
0
12
12
12
12
0
12
12
0
12
12
играчите износ
12
/
32
Тековни сајтот
шахисти
1.
1623
4660:20:15
2.
1557
4660:20:15
3.
1533
4660:20:15
4.
1517
4660:20:15
5.
1498
4660:20:15
6.
1490
4660:20:15
7.
1424
4660:20:15
8.
1409
4660:20:15
9.
1394
4660:20:15
10.
1336
4660:20:15
11.
1308
4660:20:15
12.
1198
4660:20:15
13.
66
1:02:56
14.
61
54:12
15.
50
31:30
16.
42
40:34
17.
40
26:35
18.
28
14:07
26.
3
06:54
28.
1
05:31
29.
1
21:26
30.
0
01:37
31.
0
01:45
32.
0
00:53
33.
0
01:20
34.
0
02:02
35.
0
00:37
36.
0
00:37
37.
0
00:19
38.
0
01:59
40.
0
04:24
Погледни целосна врвот на листата играчи
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
онлајн корисници