сервер Cs.InsomniaCs.Ro Ip nou: 89.46.123.18:27015 80.96.216.155:27015

connect 80.96.216.155:27015

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
15
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн