сервер Old-School - Dust/Dust2 Only 78.56.9.125:27019

connect 78.56.9.125:27019

рејтинг 263

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
7
9
14
0
13
17
18
26
0
15
13
15
0
2
8
0
0
0
0
1
1
0
0
0
играчите износ
0
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
1095
112:20:00
2.
1079
126:48:48
3.
1003
72:27:39
4.
777
90:43:19
5.
744
92:16:48
6.
711
29:52:00
7.
677
19:06:28
8.
656
50:46:50
9.
643
30:21:05
10.
637
46:04:50
11.
586
41:16:53
12.
567
27:25:15
13.
543
25:04:39
14.
528
35:14:55
15.
488
26:25:04
16.
481
18:55:52
17.
480
32:20:50
18.
478
41:55:53
19.
475
51:30:23
20.
472
50:46:31
21.
447
31:09:54
22.
407
23:11:56
23.
389
76:21:05
24.
379
122:14:03
25.
379
29:00:25
26.
368
15:19:41
27.
362
13:34:14
28.
360
14:59:34
29.
359
78:24:28
30.
356
62:14:44
32.
343
22:05:38
33.
343
22:33:03
34.
341
14:59:49
35.
337
143:33:55
38.
323
24:14:24
39.
323
39:36:03
40.
312
6:10:50
Погледни целосна врвот на листата играчи
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
последните мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?