сервер Old-School - CTF/CSDM Server 78.56.9.125:27016

connect 78.56.9.125:27016

рејтинг 109

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
4
2
4
1
0
6
9
11
7
12
8
0
8
11
0
0
0
0
играчите износ
0
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
24151
683:32:23
2.
14865
295:38:15
3.
10952
260:19:53
4.
10136
168:27:45
5.
8360
289:46:37
6.
7718
157:17:00
7.
7192
221:34:00
8.
6550
159:03:38
9.
6021
188:24:46
10.
5966
52:16:55
11.
5822
119:23:46
12.
5558
140:16:57
13.
5534
403:23:28
14.
5395
91:36:31
15.
5286
94:37:19
16.
5216
41:54:52
17.
5206
145:22:39
18.
4903
119:02:19
19.
4803
197:58:47
20.
4739
115:45:47
21.
4608
137:49:05
22.
4606
57:31:15
23.
4604
53:38:33
24.
4507
97:31:25
25.
4448
156:28:12
26.
4432
372:30:33
27.
4324
95:20:03
28.
4269
57:46:36
29.
4179
159:54:59
30.
4165
50:00:28
31.
4117
116:09:16
32.
3984
104:29:50
34.
3904
117:02:50
35.
3900
98:02:29
36.
3878
50:05:23
37.
3813
64:43:43
38.
3733
36:28:00
39.
3584
104:33:19
40.
3450
56:20:35
Погледни целосна врвот на листата играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
онлајн корисници