сервер Messenger Counter-Strike 1.6 personnal server 78.236.74.162:27016

connect 78.236.74.162:27016

рејтинг 154

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
4
4
0
4
4
4
4
0
4
4
4
0
4
4
4
4
0
4
4
4
0
4
4
4
играчите износ
4
/
16
Тековни сајтот
моменталните играчи
шахисти
1.
28
4660:20:15
2.
26
4660:20:15
3.
24
2430:37:05
6.
20
4660:20:15
7.
19
4660:20:15
8.
18
4141:45:26
9.
18
4660:20:15
12.
17
4660:20:15
13.
17
4660:20:15
14.
16
4660:20:15
15.
15
4660:20:15
16.
14
4660:20:15
17.
14
4660:20:15
18.
14
4660:20:15
19.
14
4660:20:15
20.
13
4660:20:15
21.
13
4660:20:15
22.
13
1737:52:33
24.
12
4660:20:15
26.
12
4660:20:15
27.
11
4660:20:15
29.
11
4660:20:15
30.
11
4660:20:15
31.
10
239:39:13
32.
10
4660:20:15
33.
10
4660:20:15
34.
10
823:31:21
35.
10
4660:20:15
38.
9
1737:52:33
39.
9
4660:20:15
40.
9
4660:20:15
Погледни целосна врвот на листата играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?