сервер Skaviados [32 Slots Public] [www.skaviados.net] by Localstrike 77.245.9.83:27023

connect 77.245.9.83:27023

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
30
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн