сервер [RO] CS.PGLZoNE.RO .::FREE ADMINS|LoW PinG|1000FPs 77.245.9.213:27019

connect 77.245.9.213:27019

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
30
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн