сервер .: CS.ESTCS.RO :. BUCURESTI [ WWW.ESTCS.RO ] 43.239.156.112:27038

connect 43.239.156.112:27038

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
1
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн