connect 31.28.170.110:27041

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
12
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
13
44:19
2.
11
2:18:58
4.
7
43:02
5.
6
10:26
6.
4
1:12:09
7.
3
04:13
8.
3
05:49
10.
3
25:51
11.
2
27:22
12.
2
48:13
13.
2
2:15:53
14.
2
17:25
16.
0
11:36
18.
0
04:46
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?