сервер This Server BY OMONAS !!! CSDM-FFA 193.219.1.145:27015

connect 193.219.1.145:27015

рејтинг 7

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
1
0
0
0
0
1
4
0
6
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
255
01:49
2.
79
1:23:18
3.
50
1:36:19
4.
24
06:58
5.
23
2:21:37
6.
17
08:09
7.
14
1:02:03
8.
13
15:59
9.
13
15:50
10.
11
39:08
11.
9
09:28
12.
6
16:17
13.
5
06:41
14.
5
03:54
15.
4
02:53
16.
4
30:51
17.
4
01:41
18.
3
35:20
19.
3
04:14
20.
3
01:23
21.
2
04:08
22.
2
34:03
23.
2
18:38
24.
1
06:47
25.
1
04:33
26.
0
00:47
27.
0
1:01:23
28.
0
06:42
29.
0
11:55
30.
0
00:16
31.
0
29:34
32.
0
19:03
33.
0
24:31
34.
0
03:18
35.
0
00:19
36.
0
02:47
37.
0
03:43
38.
0
5:24:00
39.
0
03:45
40.
0
11:45
Погледни целосна врвот на листата играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?