сервер Old-School - Freez Mod Dust/Dust2 Only 193.219.1.142:27016

connect 193.219.1.142:27016

рејтинг 97

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
7
12
0
11
8
0
3
1
0
0
0
0
0
0
0
0
3
7
0
3
7
0
10
10
играчите износ
10
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
шахисти
1.
2569
78:10:27
2.
2061
50:38:00
3.
1507
37:32:18
4.
1098
46:50:56
5.
1058
42:05:22
7.
832
13:30:36
8.
809
27:45:26
9.
693
39:46:03
10.
632
31:28:33
11.
617
17:55:05
12.
599
34:34:20
13.
597
17:18:54
14.
535
2:18:30
15.
514
41:50:22
16.
505
78:30:18
17.
477
10:14:53
18.
459
16:00:45
19.
456
30:41:34
20.
451
22:50:47
21.
431
19:22:37
22.
424
11:36:03
23.
421
26:54:38
24.
421
14:22:19
25.
418
50:38:51
26.
388
13:05:27
27.
382
25:57:39
28.
378
20:01:47
29.
376
27:30:54
32.
353
4:13:05
33.
352
9:39:04
34.
347
16:03:42
35.
341
16:32:24
36.
329
9:25:27
37.
312
16:52:39
38.
309
8:47:36
39.
304
3:02:39
40.
296
6:04:19
Погледни целосна врвот на листата играчи
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
последните мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?