сервер Cs-NatioN #DeathMatch NEW IP:93.123.18.8:27017 185.148.145.236:27021

connect 185.148.145.236:27021

рејтинг 19

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
играчите износ
2
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
шахисти
1.
0
00:09
2.
0
00:20
3.
0
00:13
4.
0
4660:20:15
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?