сервер [M]ozzar[T] Paintball [+V͇̿I͇̿P͇̿+FDL+SKINS] 176.57.128.4:27029

connect 176.57.128.4:27029

рејтинг 413

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
32
17
0
29
15
18
6
0
7
2
2
5
0
12
6
0
0
0
0
0
0
0
0
6
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор