сервер ORIGINAL Counter Strike Server 134.249.166.212:27016

connect 134.249.166.212:27016

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
25
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн