мапа de_newk: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_newk.zip 3.2MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
maps
de_newk.bsp 7.2MB
resource
overviews
de_newk_radar.dds 512.1KB