мапа surf_ski_2: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
surf_ski_2.zip 924.0KB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
18
играчите
91
Оценка
4
мапа на датотеки
maps
surf_ski_2.bsp 3.3MB

Топ сервери со сајтот surf_ski_2

разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор