мапа de_tuscan: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_tuscan.zip 4.2MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
9
играчите
25
Оценка
2
мапа на датотеки
gfx
env
dustbk.tga 192.0KB
dustdn.tga 192.0KB
dustft.tga 192.0KB
dustlf.tga 192.0KB
dustrt.tga 192.0KB
dustup.tga 192.0KB
maps
de_tuscan.bsp 5.1MB
de_tuscan.res 397B
models
de_tuscan
tuscan_grass1a.mdl 67.2KB
tuscan_palmtree1.mdl 332.0KB
tuscan_shade1a.mdl 67.0KB
tuscan_shade2a.mdl 67.0KB
tuscan_shade3a.mdl 259.7KB
overviews
de_tuscan.bmp 769.1KB