мапа de_nuke_rarea: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_nuke_rarea.zip 2.3MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
2
играчите
33
Оценка
0
мапа на датотеки
de_nuke_rarea.bsp 4.2MB
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор