мапа de_nuke32: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
5
играчите
109
Оценка
1
Нема достапни на сајтот слики
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
онлајн корисници