мапа de_kabul_32: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_kabul_32.zip 1.2MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
5
играчите
116
Оценка
1
мапа на датотеки
gfx
env
morningdewbk.tga 192.0KB
morningdewdn.tga 192.0KB
morningdewft.tga 192.0KB
morningdewlf.tga 192.0KB
morningdewrt.tga 192.0KB
morningdewup.tga 192.0KB
maps
de_kabul_32.bsp 1.4MB
de_kabul_32.res 157B
VIP сервери
онлајн корисници