мапа de_dust2_snow: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_dust2_snow.zip 1.5MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
4
играчите
37
Оценка
1
мапа на датотеки
maps
de_dust2_snow.bsp 2.6MB
de_dust2_snow.res 405B
sound
ambience
wind.wav 142.1KB