мапа de_dust2_long: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_dust2_long.zip 187.1KB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
4
играчите
6
Оценка
1
мапа на датотеки
maps
de_dust2_long.bsp 459.4KB
de_dust2_long.nav 130.0KB
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор