мапа de_abaddon: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_abaddon.zip 654.7KB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
13
играчите
135
Оценка
3
мапа на датотеки
maps
de_abaddon.bsp 1.6MB
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор