мапа aim_map: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
aim_map.zip 90.7KB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
21
играчите
76
Оценка
5
мапа на датотеки
maps
aim_map.bsp 339.9KB

Топ сервери со сајтот aim_map