мапа aim_305hood_fixed: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
aim_305hood_fixed.zip 82.2KB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
Aim_305alfa.log 11.0KB
Aim_305hood.bsp 332.7KB