Македонија Counter-Strike GO & 1.6 промоција сервер (boost)

* промоција на серверот (boost) - Е промоција на вашиот сервер во листата на серверот. Вашиот сервер ќе се движат нагоре до врвот листата сервери и така ќе се види од страна на голем број на посетители. Исто така, може да се направи во боја за осветлување на серверот за да се привлече внимание, или можете да го напишете вашиот текст порака за visiters сајт.


– 50% попуст Имате време да се цел промоција на серверот до крајот на оваа недела, додека попуст!
изберете сервер
промоција Сервери (boost) видови:
стандард
$1 $0.50 / ден (24hours)
  • Серверот ќе се издигнат на врвот на листата на серверот
TURBO PRO
$5 $2.50 / ден (24hours)
  • Вашиот сервер ќе ги собереш на врвот на листата на серверот (над сервери во стандардна промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место на главната страница на сајтот
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во страничното мени на сајтот
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во подножјето на сајтот
PREMIUM GOLD
$10 $5.00 / ден (24hours)
  • Вашиот сервер ќе ги собереш на врвот на листата на серверот (над сервери во стандардна промоција и над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место на главната страница на сајтот (над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во страна мени на сајтот (над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во подножјето на сајтот (над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат објавени во разговорот сајт за играчите. Порака со повик да се дојде до вашиот сервер ќе бидат испратени автоматски од бот на секои 20 минути, додека вашиот промоција на серверот се извршува. (Оваа услуга е само за промоција PREMIUM ЗЛАТЕН)
За промоција на серверот (boost) На нашата веб страница: Сите сервери, кои се во промоцијата (boost) На нашата веб-страница ќе заменети во Топ сервери со одредена периодика. На секои 20 минути, на сите сервери се движи надолу во листата од една позиција, а последниот сервер во листата оди кон врвот. Па таму е промет на сервери во промоцијата, и така секој сервер може да биде на врвот на Топ сервери.
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
gg_simpson s_mesta
40 / 64
CSS
★ XXL GunGame - Simpsons Maps ★ by [GG-Elite]
ttt_roofto ps_csgo_pg
10 / 32
CS GO
=[pG]=| 24/7 TERROR TOWN | TTT | www.presti ge-gaming. org
de_dust2
20 / 32
CS 1.6
ITALIA.STA R-PLAY.RO # BOOSTED BY ITALIA-BOO ST.RO
de_dust2
5 / 32
CS 1.6
DrX.CsBest .Ro[www.Cs Best.Ro/fo rum] |1000 fps # DeathRuN
fy_snow
4 / 32
CS 1.6
• • • BirJa MaFia • • •
de_dust2
1 / 22
CS GO
[PL] ★ArenaSkil la★ DeathMatch [TR128] •!ws !knife !gloves
de_westwoo d
1 / 42
CS GO
★★★ GOLD.PLAY- ARENA.RO ★★★ !GLOVES, !WS, !KNIFE, !S
de_tuscan
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ TUSCAN (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
ba_jb_jail _lego_jail _2k17
14 / 64
CS GO
№1Тюрьма(J ail) | Чёрный дельфин | CT:15+
ze_hyperno va_v2fix2
1 / 64
CS GO
[HYDRA]Zom bie Escape 24/7| Rank | Recruiting | NoBlock |
$2000$
7 / 32
CS 1.6
[CsCooL] Public 18+
gg_simpson s_undergro und_v1
32 / 48
CSS
{GUNGAME I 24/7 | GERMANY RELOADED}™
de_dust2
10 / 25
CSS
VaI CiTY | VoRoNezh | Public | http://vk. com/css.va icity
gg_simpson s_blueberr y
17 / 38
CSS
★ GunGame - Simpsons Maps Only ★ #1 by [GG-Elite]
am_grass2
2 / 22
CS GO
PompaTeam. pl[HS ARENA 1v1][WS][G LOVES][!CH ALLENGE][1 28TR]@1s1k .
de_dust2
9 / 16
CS GO
[fragshack .eu] 24/7 FFA Deathmatch #1 |128 tick|
ze_egypt
17 / 32
CS 1.6
BioLolka ® | Zombie Biohazard
de_inferno
14 / 20
CS GO
Mazeda Networks CS:GO PUB #2
de_cache_v 34
13 / 13
CSS
#4 | Enclave | Adept Mix
awp_india
6 / 32
CS 1.6
GraSu.LaLe agane.Ro # Public Server
онлајн корисници