Македонија Counter-Strike 1.6 промоција сервер (boost)

* промоција на серверот (boost) - Е промоција на вашиот сервер во листата на серверот. Вашиот сервер ќе се движат нагоре до врвот листата сервери и така ќе се види од страна на голем број на посетители. Исто така, може да се направи во боја за осветлување на серверот за да се привлече внимание, или можете да го напишете вашиот текст порака за visiters сајт.


– 50% попуст Имате време да се цел промоција на серверот до крајот на оваа недела, додека попуст!
изберете сервер
промоција Сервери (boost) видови:
стандард
$1 $0.50 / ден (24hours)
  • Серверот ќе се издигнат на врвот на листата на серверот
TURBO PRO
$5 $2.50 / ден (24hours)
  • Вашиот сервер ќе ги собереш на врвот на листата на серверот (над сервери во стандардна промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место на главната страница на сајтот
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во страничното мени на сајтот
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во подножјето на сајтот
PREMIUM GOLD
$10 $5.00 / ден (24hours)
  • Вашиот сервер ќе ги собереш на врвот на листата на серверот (над сервери во стандардна промоција и над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место на главната страница на сајтот (над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во страна мени на сајтот (над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат додадени во ВИП-место во подножјето на сајтот (над сервери во ТУРБО PRO промоција)
  • Вашиот сервер ќе бидат објавени во разговорот сајт за играчите. Порака со повик да се дојде до вашиот сервер ќе бидат испратени автоматски од бот на секои 20 минути, додека вашиот промоција на серверот се извршува. (Оваа услуга е само за промоција PREMIUM ЗЛАТЕН)
За промоција на серверот (boost) На нашата веб страница: Сите сервери, кои се во промоцијата (boost) На нашата веб-страница ќе заменети во Топ сервери со одредена периодика. На секои 20 минути, на сите сервери се движи надолу во листата од една позиција, а последниот сервер во листата оди кон врвот. Па таму е промет на сервери во промоцијата, и така секој сервер може да биде на врвот на Топ сервери.
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
mg_bhop_ba ttle_v2
4 / 20
CSS
|Absolute_ MiniGame|[ !shop|3 jump|!vip| Оружия из CS:GO|14+]
de_dust2
10 / 26
CS 1.6
|͇̿V͇̿I͇̿P ͇̿| #4 ONLY DD2[RESET 01.08][ASY STY][LOSOW Y VIP+SKINY] Cs-Classic .pl
de_mirage
21 / 33
CS GO
[Dz]~|Lwa3 Ra-Gaming| FFA#1[Clut ch Case Skins !knife !ws]
de_dust2x2
23 / 32
CS 1.6
Europa.CS1 6.ro [Respawn]
de_dust2
21 / 32
CS 1.6
.:: DR2.Luneti stii.RO # Master Server CS1.6 ::.
de_dust2
20 / 32
CS 1.6
ROMANIA.CS 1.RO Jo!nT iT NoW
surf_autis m
15 / 40
CS GO
sneaK's Easy Surf !ws|!knife |!gloves|T ier 1-2|FastDL |Store|VIP
aim_map_mi ddle
10 / 16
CS GO
BrutalCS.n u CSDM AIM #03 Powered by ASUS
de_dust2
18 / 28
CS GO
★★★ GOPRO.LALE AGANE.RO (!skins !gloves) ★★★ SKINS (
de_nuke
18 / 32
CS 1.6
REDWHITE.L ALEAGANE.R O
de_dust200 2-source
34 / 64
CSS
≡ iC ≡ Iconoclast | 31 |Jetpack|S uper Nades|Bots /Humans
gg_simpson s_xer
35 / 48
CSS
{GUNGAME I 24/7 | GERMANY RELOADED}™
de_piranes i
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ PIRANESI (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
de_inferno
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ INFERNO (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
ba_jail_el ectric_raz or_v6
7 / 26
CSS
Тюрьма | Чёрный дельфин | v34 No-Steam
de_dust2
22 / 64
CSS
Z ~ C_L_A_S_S_ I_C #[Team DeathMatch ] Shop | DD2 Only [FREE VIP]
de_dust2_2 x2
5 / 25
CS 1.6
#pwnz_publ ic
fy_snow
4 / 32
CS GO
CSGO.INDUN GI.RO # Competitiv e Server
am_water_v 6
9 / 24
CS GO
@@ABpPro.r u #9 - Server 1v1 Arena@@
mg_swag_mu ltigames_v 7
14 / 28
CS GO
[HUN] »₪FlyBoys₪ « FUN [!knife/!w s/Nametag/ Stattrak] @Lux
awp_india
30 / 32
CS 1.6
..:: CS.HELLSTE AM.COM [CLASSIC] ::..
онлајн корисници